Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με… σκιές για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με… σκιές για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2017 23:52
Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσιεις, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την ουραγό Μάλαγα στο «Καμπ Νου» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ντεουλοφέου (2’) και Ινιέστα (56’) οι σκόρερ, δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ.

Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Ατλέτικο (1-1) στη Μαδρίτη, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, επικρατώντας με 2-0 της Μάλαγα στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί πήραν μια ξεκούραστη νίκη, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί δικαιούται να φωνάζουν για το γκολ στο 2ο λεπτό που απλοποίησε το έργο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ντεουλοφέου σκόραρε με τακουνάκι μετά από σέντρα του Ντιν, όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη με… σκιές για Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα δεν πάτησε ποτέ γκάζι και στο 30’ θα μπορούσε να το πληρώσει, αφού ο Τσόρι Κάστρο έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Το 2ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 56’ ο Μέσι τροφοδότησε τον Ινιέστα και ο Ισπανός με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα των Καταλανών.

Στο 74’ ο Σουάρες αστόχησε κενή εστία ύστερα από όμορφη ενέργεια του Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ στο 89’ ο Μέσι βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ στον Ουμτιτί. Ένα λεπτό μετά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε την κεφαλιά του Χουάνπι και το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.