Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» και έκανε το 8x8 η Νάπολι!

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Ολίμπικο» και έκανε το 8x8 η Νάπολι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2017 00:40
Με γκολ του Ινσίνιε (20’), η Νάπολι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ρόμα, έκανε το «8 στα 8» και ξέφυγε με +5 από την Γιουβέντους. Ανέβηκαν μετά το 70’ οι «τζιαλορόσι» που είχαν δύο δοκάρια για την ισοφάριση.

Η Νάπολι ήταν νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με αντίπαλο τη Ρόμα. Οι «παρτενοπέι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Ολίμπικο» και έκαναν το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας με +5 από την Γιουβέντους.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους και στο 20’ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ινσίνιε ύστερα από λάθος του Ντε Ρόσι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) η Νάπολι έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μέρτενς για το 2-0, σε μιας φάση που τραυματίστηκε ο Μανωλάς.

Ο Φάσιο που πήρε τη θέση του θα μπορούσε να ισοφάρισε σε 1-1 στο 70’ όμως η κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Ρέινα. Από εκείνο το σημείο η Ρόμα ανέβασε την απόδοση της και στο 84’ είχε νέο δοκάρι με κεφαλιά του Τζέκο. Το 1-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η Νάπολι έκανε το 8x8 πριν το ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.