Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έσωσε το βαθμό με Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έσωσε το βαθμό με Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 23:45
Με γκολ του Σουάρες στο 82’ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και διατήρησε το αήττητο των Καταλανών. Προηγήθηκαν με Σαούλ (21’) οι «ροχιμπλάνκος», άγγιξε την ανατροπή στο φινάλε η ομάδα του Βαλβέρδε.

Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το νέο σπιτικό της Ατλέτικο και βρέθηκε στο +5 από την Ρεάλ.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό, αφού στο 1ο λεπτό ο Σαούλ έκοψε σωτήρια τον Μέσι στη μικρή περιοχή, ενώ στο 8’ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Γκριεζμάν. Ένα λεπτό μετά ο Γερμανός γκολκίπερ έδιωξε με το πόδι το σουτ του Γάλλου άσου, κρατώντας το μηδέν.

Η Ατλέτικο κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό χάρη σε τρομερό σουτ του Σαούλ από το ημικύκλιο. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να απειλήσει αξιόλογα στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Γκριεζμάν το οποίο πέρασε άουτ.

Η πρώτη της αξιόλογη φάση των Καταλανών ήρθε στο 55’, με τον Όμπλακ να διώχνει με γροθιές το μακρινό σουτ του Σουάρες. Δύο λεπτά μετά, η ομάδα του Βαλβέρδε «άγγιξε» ξανά την ισοφάριση, με τον Μέσι να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο της Μπαρτσελόνα, η οποία πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 71’ το σουτ του Μέσι πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Όμπλακ απομάκρυνε την προβολή του Σουάρες. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σουάρες με κοντινή κεφαλιά, έφερε το σκορ στα ίσια.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 88’, ωστόσο δεν κατάφερε για εκατοστά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Αντρέ Γκόμες. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.