Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το «θρίλερ» ο Ολυμπιακός!

Σούπερ Λιγκ: Πήρε το «θρίλερ» ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 22:30
Σ΄ ένα τρομερό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ανσαριφάρντ, ισοφαρίστηκε μέσα σε δύο λεπτά (83’-84’) σε 3-3, όμως με το εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη (87’) πέρασε με 4-3 από την έδρα του Πανιωνίου! Φωνάζουν για πέναλτι στο φινάλε οι γηπεδούχοι.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 4-3 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 3’ με τον Σπιριντόνοβιτς, οι Πειραιώτες γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο με τους Σισέ (19’) και Ανσαριφάρντ (37’, 45’), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 3-3 με τους Μασούντ (83’ πεν.) και Ντουρμισάι (84’). Ωστόσο, στο 87’ ο Φορτούνης σκόραρε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αρκετά παράπονα εκατέρωθεν για τη διαιτησία του Ευαγγέλου. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη φάση της ανατροπής του Σπιριντόνοβιτς, ενώ στον αντίποδα, ο Πανιώνιος φωνάζει για το πέναλτι του Φορτούνη (αυστηρή απόφαση) αλλά και γι’ αυτό που δεν δόθηκε στο φινάλε σε κλωτσιά του Φιγκέιρας στον Χατζισάφι.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Φιγκέιρας έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τον Προτό με αποτέλεσμα ο Σπιριντόνοβιτς να «τσιμπήσει» τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0!

Το γκολ «πάγωσε» τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν προκειμένου να φτάσουν σ’ ένα γρήγορο δεύτερο γκολ. Μετά το πρώτο τέταρτο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους, προειδοποίησαν στο 15’ με σουτ του Φορτούνη. και στο 19’ έφτασαν στο 1-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Έλληνα άσου, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά και έφερε το σκορ στα ίσια.Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός «άγγιξε» την ανατροπή με κεφαλιά του Πάρντο που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Λεμονή είχε την απόλυτη υπεροχή, όμως στο 27’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια «ανάσα» από το 2-1, με τον Σισέ να απομακρύνει στη γραμμή την κεφαλιά του Οικονόμου.

Η ανατροπή των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε στο 37’. Ο Οφόε με τρομερή πάσα έβγαλε τον Ανσαριφάρντ απέναντι από τον Κότνικ και ο Ιρανός δεν αστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στα επόμενα λεπτά ο Πάρντο σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες (39’, 43’) για το 3-1, το οποίο ήρθε τελικά στο 45’. Ο Κολομβιανός επιχείρησε δυνατό σουτ, ο Κότνικ απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Ανσαριφάρντ πλάσαρε σε κενή εστία, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός επιχείρησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ και με εξαίρεση δύο σουτ των Λάμπρου (61’) και Σπιριντόνοβιτς (74’), δεν απειλήθηκε από τον Πανιώνιο. Ωστόσο στο 83’ ο Σπιριντόνοβιτς κέρδισε το πέναλτι από τον Προτό, δίνοντας την ευκαιρία στον Μασούντ να μειώσει σε 3-2 από την άσπρη βούλα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, φέρνοντας το σκορ στα ίσια. Στο 83’, ο Χατζισαφί έβγαλε σε θέση βολής τον Ντουρμισάι, ο οποίος πλάσαρε εξαιρετικά τον Προτό για το 3-3!

Ο Ολυμπιακός «φλέρταρε» με 5η σερί απώλεια βαθμών, ωστόσο στο 87’ ο Ευαγγέλου έδωσε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Φορτούνη στην περιοχή. Ο Έλληνας άσος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 4-3! Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, η οποία φούντωσε στο 90+3’ καθώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε κλωτσιά του Φιγκέιρας στον Χατζισαφί. Το 4-3 έμεινε ως το φινάλε και οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν τον αντίπαλο τους στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (71' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος (81' Ντουρμισάι), Σιώπης, Μασούρας (60' Λάμπρου), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ

Ολυμπιακός (Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (63' Ταχτσίδης), Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά, Ανσαριφάρντ (75' Τζούρτζεβιτς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.