Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Λύτρωσε τη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Λύτρωσε τη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 19:48
Με γκολ του Ρονάλντο στο 85’ η Ρεάλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χετάφε και έφτασε τις 13 σερί εκτός έδρας νίκες, επίδοση ρεκόρ στην Ισπανία. Μπενζεμά (36’) και Μολίνα (56’) τα άλλα γκολ.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη συμπολίτισσα Χετάφε, ωστόσο με γκολ του Ρονάλντο στο 85’ πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την κορυφή.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γκουαΐτα, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ρονάλντο στο 11ο λεπτό. Ωστόσο, στο 38’ ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη απομάκρυνση του Φαζρ, απέφυγε τον Κάλα και με διαγώνιο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρσέλο είχε δύο καλά σουτ (51’, 53’) για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 56’ η Χετάφε έφυγε στην κόντρα και ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του Γιορέντε, αν και το τέρμα χρεώθηκε στον εκτεθειμένο Μολίνα.

Η Ρεάλ δεν είχε καλή εικόνα αλλά στο 73’ θα μπορούσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα εάν ο Ρονάλντο δεν αστοχούσε με προβολή σε κενή εστία. Ο Πορτογάλος όμως πήρε το… αίμα του πίσω στο 85’, «γράφοντας» το 2-1 με όμορφο διαγώνιο σουτ, ύστερα από τρομερή πάσα του Ίσκο. Η Χετάφε δεν κατάφερε να απαντήσει και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε τις 13 σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.