Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησαν» στο μηδέν Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Κόλλησαν» στο μηδέν Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2017 16:31
Για δεύτερη σερί χρόνια, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0στο «Άνφιλντ», σ’ ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως και πέρσι, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο εξουδετέρωσε το επιθετικό παιχνίδι των «κόκκινων» και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ».

Αυτή ήταν η 3η σερί εντός έδρας ισοπαλία της Λίβερπουλ σ’ όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να πιάνει προσωρινά την 3η Τότεναμ στους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ πέρασε προσωρινά μόνη στην κορυφή με 21 βαθμούς, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει με +2.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε δηλώσει πως θα παίξει με εννέα επιθετικούς, ωστόσο στην πράξη οι «κόκκινοι διάβολοι» έδειξαν ξεκάθαρα πως βολεύονται με την ισοπαλία. Η Γιουνάιτεντ, παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να απειλήσουν, ωστόσο η ίδια αδυνατούσε να φανεί απειλητική.

Ενδεικτικό ότι η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 34’, όταν ο Ντε Χέα χρειάστηκε να επέμβει με το πόδι σε κοντινή προβολή του Μάτιπ για να κρατήσει το μηδέν. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 43’, όταν μετά από όμορφη συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Λουκάκου βρέθηκε σε θέση βολής αλλά νικήθηκε από τον Μινιολέ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) η Λίβερπουλ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Τσαν δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση, καθώς η Γιουνάιτεντ απορρόφησε την πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.