Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αδέρφια ζείτε…»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αδέρφια ζείτε…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2017 17:38
Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στα Τέμπη, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία της την ημέρα μνήμης για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του «Δικεφάλου».

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν από τη μεγάλη τραγωδία των Τεμπών, το 1999, όπου έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ άφησαν την τελευταία τους πνοή, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την Κυριακή (8/10) πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οικογένεια του «Δικεφάλου» ζήτησε από την Πολιτεία να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών δίνοντας το όνομά τους στο δρόμο που οδηγεί στο σημείο της τραγωδίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Όσο χρόνια κι αν περάσουν η μνήμη δεν σβήνει και η συγκίνηση μεγαλώνει, με την οικογένεια του Δικεφάλου, σύσσωμη, να τιμά τα αδικοχαμένα αετόπουλα, που πλήρωσαν με την ζωή τους την αγάπη τους για την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα, των τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ και το μέλος της διοίκησης, Δημοκράτη Παπαδόπουλο.Η τελετή ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν:

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.