Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σωκράτης: «Είμαστε ένα έθνος, είμαστε αδέρφια»

Σωκράτης: «Είμαστε ένα έθνος, είμαστε αδέρφια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2017 01:47
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που είχε το ματς της Ελλάδας με την Κύπρο, ενώ παραδέχτηκε πως η είδηση της νίκης του Βελγίου στο Σαράγιεβο τους προκάλεσε περισσότερο άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που πρέπει να το κερδίσουμε. Το σημερινό ματς ήταν τελικός για εμάς. Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε μέσα στην Κύπρο, σε μία χώρα με τον ίδιο Εθνικό Ύμνο. Είμαστε ένα έθνος, είμαστε αδέρφια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα όπου ένας λαός χωρίζεται στη μέση και εμείς οι Έλληνες είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Δείξαμε και οι δύο ομάδες ότι είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αγαπάμε το άθλημα και όποιος κι αν κέρδιζε θα ήμασταν ένα έθνος που βαδίζει μαζί.

Μπήκαμε λίγο νωχελικά. Όταν έχεις περάσει το άγχος τι θα γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι και γίνονται όσα έγιναν, μετά σου βγαίνει περισσότερο άγχος που γνωρίζεις το αποτέλεσμα. Σήμερα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς από άποψη συγκέντρωσης μέσα στο μυαλό μου, ανάμικτα συναισθήματα. Όποιος πει ότι δεν σκεφτόταν το άλλο ματς, λέει ψέματα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.