Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» την πρόκριση με 3αρα η Ισπανία, γκέλαρε η Ιταλία

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» την πρόκριση με 3αρα η Ισπανία, γκέλαρε η Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2017 00:01
Η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Αλβανία στο Αλικάντε και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Θα περιοριστεί στην 2η θέση η Ιταλία, η οποία έμεινε στο 1-1 με την ΠΓΔΜ στο Τορίνο!

Την πρόκριση σε τελική φάση Μουντιάλ για 11η διαδοχική φορά εξασφάλισε και μαθηματικά η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» κέρδισαν με 3-0 την Αλβανία στο Αλικάντε και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα τελικά της Ρωσίας.

Η ομάδα του Τζουλέν Λοπετέγκι άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του Ροντρίγκο Μορένο, ενώ στο 24’ ο Ίσκο «έγραψε» το 2-0 ύστερα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία των Ισπανών. Τρία λεπτά μετά ο Αλκάνταρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ με δυνατή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Στην 2η θέση θα περιοριστεί η Ιταλία, η οποία έμεινε στο 1-1 με την ΠΓΔΜ στο Τορίνο! Ο Τζόρτζιο Κιελίνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 40', ωστόσο στο 77' οι Σκοπιανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αλεξάνταρ Τραϊκόφσκι, παίρνοντας ιστορική ισοπαλία από την έδρα της «σκουάτρα ατζούρα». Στα αξιοσημείωτα πως ο Τζιανλουίτσι Μπουφόν έφτασε τις 172 συμμετοχές με το εθνόσημο, κάνοντας ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Στο τρίτο παιχνίδι, το Ισραήλ κέρδισε με 1-0 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την 3η Αλβανία.

Η βαθμολογία:


1. Ισπανία 25
2. Ιταλία 20
3. Αλβανία 13
4. Ισραήλ 12
5. ΠΓΔΜ 8
7. Λιχτενστάιν 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.