Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» για τη νέα Τούμπα!

Ο Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» για τη νέα Τούμπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2017 17:24
Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και συμφώνησαν το νέο γήπεδο να γίνει στο υπάρχον οικόπεδο της Τούμπας.

Συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη έγινε την Παρασκευή (6/10), όπου συζητήθηκε το θέμα της νέας Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Θανάσης Κατσαρής κατέθεσαν την κοινή άποψή τους ότι το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει στο οικόπεδο που υπάρχει και συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες, με στόχο να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν οι άδειες και υπόλοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Μάλιστα, η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες. Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί με ποιον τρόπο θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Αν, δηλαδή θα γίνει ανακατασκευή ή θα γκρεμιστεί το γήπεδο και θα χτιστεί από την αρχή.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για όλα τα θέματα, διοικητικά και αγωνιστικά του συλλόγου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Λούμπος Μίχελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και οι Κώστας Φωτιάδης και Κυριάκος Κυριάκος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.