Ανακοίνωσε την πρόσληψη Χάινκες η Μπάγερν

Αφορά τον αγώνα ΜΠΑΓΕΡΝ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μπάγερν ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή του Γιουπ Χάινκες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον 72χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει τους Βαυαρούς μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η επιστροφή του Γιουπ Χάινκες στην Μπάγερν είναι γεγονός. Ο πολύπειρος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας στόχο να βελτιώσει την κακή αγωνιστική εικόνα των Βαυαρών.

Στα 72 του και έχοντας αποσυρθεί από την προπονητική έπειτα από το «τρεμπλ» με τους Βαυαρούς το 2013, σπεύδει να βοηθήσει τον σύλλογο του Μονάχου σε μια μεταβατική περίοδο.

Ο Χάινκες επιστρέφει στον πάγκο της Μπάγερν για 4η φορά στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν την τετραετία 1987-1991, όπου κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ και οδήγησε την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών για δύο διαδοχικές χρονιές. Μετά από μια σύντομη θητεία του ως υπηρεσιακός το 2009, επέστρεψε στον πάγκο των Βαυαρών το 2011, φτιάχνοντας μια τρομερή ομάδα, που σάρωσε τα πάντα τη σεζόν 2012-13.

Φυσικά η επιλογή του Χάινκες για τη θέση του προπονητή μέχρι το φινάλε της σεζόν δείχνει ότι οι Βαυαροί θα στραφούν το καλοκαίρι για την πρόσληψη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χοφενχάιμ και δεν μπορεί να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν.

Στοιχεία για τον αγώνα: ΜΠΑΓΕΡΝ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.039.7523.001.104.25116.85
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal