Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Γερμανία

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2017 00:30
Η Γερμανία κέρδισε με 3-1 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά της Ρωσίας. Θα περιοριστούν στην 2η θέση οι Βρετανοί.

Στην Ρωσία για να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα βρεθεί τον Ιούνιο η Γερμανία. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επικράτησαν με 3-1 της Β. Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ, έκαναν το 9x9 στον όμιλο και θα δώσουν το «παρών» σε τελική φάση Μουντιάλ για 17η διαδοχική φορά και 19η συνολικά.

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς αφού στο 2’ ο Ρούντι άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 21’ ο Βάγκνερ «έγραψε» το 2-0 με όμορφο τελείωμα από το ημικύκλιο.

Η Β. Ιρλανδία θα μπορούσε να μειώσει στο 40’ με τον Κόρι Έβανς, όμως ο Τερ Στέγκεν βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε την προσπάθεια του άσου της Μπλάκμπερν. Τα «πάντσερ» κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και στο 86’ πέτυχαν τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Κίμιχ. Το μόνο που κατάφεραν οι Βρετανοί ήταν να μειώσουν με τον Μαγκένις στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νίκη γοήτρου για Τσεχία, σταμάτησε στα οχτώ η Νορβηγία

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, η Τσεχία κέρδισε με 2-1 το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού και πήρε νίκη γοήτρου, αφού δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση.

Κόπιτς (35’) και Μπάρακ (66’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους Τσέχους, με το Αζερμπαϊτζάν να ισοφαρίζει προσωρινά με εύστοχο πέναλτι του Ισμαίλοφ (55’). Στο 70’ ο Σειντάγιεβ είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, ωστόσο αστόχησε απέναντι από τον Παβλένκα.

Στο άλλο ματς, η Νορβηγία διέλυσε με 8-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο εκτός έδρας και έπιασε το Αζερμπαιτζάν στην 4η θέση. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μοχάμεντ Ελιονούσι (39’, 48’, 68’) ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Χένρικσεν (8'), Κινγκ (14' πεν., 17'), Σέλνες (58') και Λίνες (86').

Η βαθμολογία:


1. Γερμανία 27
-------------------------------------
2. Β. Ιρλανδία 19
-------------------------------------
3. Τσεχία 12
4. Νορβηγία 10
5. Αζερμπαιτζάν 1
6. Σαν Μαρίνο 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.