Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάινκες ο εκλεκτός της Μπάγερν!

Χάινκες ο εκλεκτός της Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2017 01:45
O Γιουπ Χάινκες επιστρέφει στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Βαυαροί επέλεξαν τον 72χρονο τεχνικό, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την προπονητική, για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι!

Ούτε Τόμας Τούχελ, ούτε Λουίς Ενρίκε! Όπως αποκαλύπτει η «Bild» αλλά και το «Sky Sports», ο εκλεκτός της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή είναι ο Γιουπ Χάινκες.

Ο 72χρονος τεχνικός, που το 2013 οδήγησε την Μπάγερν στο ιστορικό «τρεμπλ» και κατόπιν αποσύρθηκε από την προπονητική, ήρθε σε συμφωνία με τους Βαυαρούς για να αναλάβει το σύλλογο ως το φινάλε της σεζόν.

Ο Χάινκες επιστρέφει στον πάγκο της Μπάγερν για 4η φορά στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν την τετραετία 1987-1991, όπου κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ και οδήγησε την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών για δύο διαδοχικές χρονιές. Μετά από μια σύντομη θητεία του ως υπηρεσιακός το 2009, επέστρεψε στον πάγκο των Βαυαρών το 2011, φτιάχνοντας μια τρομερή ομάδα, που σάρωσε τα πάντα τη σεζόν 2012-13.

Φυσικά η επιλογή του Χάινκες για τη θέση του προπονητή μέχρι το φινάλε της σεζόν δείχνει ότι οι Βαυαροί θα στραφούν το καλοκαίρι για την πρόσληψη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χοφενχάιμ και δεν μπορεί να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.