Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στάση… Λαμία για Πανιώνιο

Σούπερ Λιγκ: Στάση… Λαμία για Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2017 22:41
Με τον Μπλάζιτς να πετυχαίνει γκολάρα και τον πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου, Παπαδόπουλο να κατεβάζει ρολά, η Λαμία κέρδισε με 1-0 τους «κυανέρυθρους» και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στην φυσική της έδρα!

Την ευκαιρία να ανέβει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας πέταξε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού Παπαδόπουλου και η Λαμία με τρομερό γκολ του Μπλάζιτς, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο πρώτο της παιχνίδι τη φετινή σεζόν στη φυσική της έδρα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 7’ ο Σπιριντόνοβιτς πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο, αλλά ο Αναστασιάδης με τρομερό σπριντ πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Η συνέχεια άνηκε στον πορτιέρο της Λαμίας, ο οποίος είπε «όχι» σε δύο σουτ του Γεσίλ μέσα από την περιοχή (12’, 20’), ενώ στο 28’ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Σπιριντόνοβιτς. Στο 45’ ο Αυστριακός είχε νέα καλή στιγμή με μακρινό σουτ, το οποίο όμως κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στην Λαμία. Στο 54’ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπλάζιτς έπιασε το σουτ, με τον Κότνικ να διώχνει σωτήρια με το πόδι. Έξι λεπτά μετά ο πορτιέρο του Πανιωνίου αντέδρασε ξανά σωστά, αποκρούοντας το σουτ του Παντελιάδη, ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την κατοχή ωστόσο δυσκολεύονταν να βρουν εύκολα χώρους. Όποτε το κατάφεραν, έπεφταν πάνω στον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 72’ νίκησε το κοντινό σουτ του Μασούρα. Έξι λεπτά μετά μάλιστα, η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί με τρομερό σουτ του Μπλάζιτς έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Κότνικ.

Ο Πανιώνιος, που στο 79’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Γκιοατά για εκτός φάσης χτύπημα στον Βασιλαντωνόπουλο, δεν κατάφερε να βρει απάντηση και η Λαμία συνδύασε με νίκη το πρώτο της παιχνίδι στη φυσική της έδρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.