Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουνάφο: «Δεν πρέπει να τρελαθούμε επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ»

Μουνάφο: «Δεν πρέπει να τρελαθούμε επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2017 00:33
Ικανοποιημένος για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Αρκάδων, Χουάν Μουνάφο, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι σοβαρή σ’ όλα τα παιχνίδια και όχι να... τρελαθεί επειδή νίκησε στο συγκεκριμένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Πάντα ένας νέος προπονητής φέρνει καινούργια πράγματα, έχουμε αλλάξει αρκετά, το ματς με τον Ολυμπιακό μας έδωσε ψυχολογία, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα όπως και η ισοπαλία στην Ξάνθη. Το ματς με την ΑΕΚ ξέραμε πως θα είναι δύσκολο και μία ενδεχόμενη νίκη θα μας άλλαζε την ψυχολογία και αυτό έγινε. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες κενό για να δουλέψουμε και είναι διαφορετικό να κερδίζεις πριν τη διακοπή.

Για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο: Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ για να μπλοκάρουμε την ΑΕΚ στον άξονα, όπου διαθέτει μεγάλη ποιότητα, είναι επικίνδυνη, είναι μια ομάδα που έχει κίνηση, ο Αραούχο τραβιέται μακριά από την περιοχή, κλείσαμε καλά τους χώρους, είναι μια μεγάλη ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Ξέραμε πως στο πρώτο ημίχρονο αν κρατούσαμε το μηδέν στο δεύτερο θα εκμεταλλευόμασταν την κούραση της ΑΕΚ. Πριν το ματς είπαμε να περάσουν 25-30 λεπτά χωρίς ρίσκο. Η ΑΕΚ έχει κούραση, στο δεύτερο μέρος θέλαμε να τους πιέσουμε λίγο παραπάνω και με το 2-0 έφυγε και λίγο το άγχος που είχαμε.

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη: «Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάναμε κακό ξεκίνημα, τώρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ούτε σημαίνει πως πρέπει να τρελαθούμε επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και με το κεφάλι κάτω.

Για το γκολ που πέτυχε: Δύο χρόνια στον Αστέρα δεν είχα σκοράρει, σήμερα σκόραρα οπότε όλα καλά. Δεν μου είπαν τίποτα οι συμπαίκτες μου αλλά δεν το πίστευαν. Όταν επέστρεψα στον Αστέρα το είχα πει. Μία ομάδα είναι δύσκολο να κρατάει υψηλό το επίπεδο για πολλά χρόνια, πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά, σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αλλά ο Αστέρας θα κάνει ό,τι πρέπει για να βρεθεί εκεί που πρέπει. Για να είσαι καλό αμυντικό χαφ θα πρέπει να έχεις γρήγορη σκέψη. Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, είναι οργανωμένη, δεν γίνεται να είναι πάντα ψηλά γιατί αυτό είναι δύσκολο. Τα πράγματα πάνε καλά όμως, η ομάδα θέλει να γυρίσει εκεί που ήταν και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το που αφιερώνει το γκολ: Στα δύο παιδιά μου και στη γυναίκα μου αφιερώνω το γκολ, που δεν μπορούσαν να ήταν στο γήπεδο γιατί είχε κρύο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.