Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Αλέγκρι με το VAR: «Ας το γυρίσουμε σε μπάσκετ…»

Έξαλλος ο Αλέγκρι με το VAR: «Ας το γυρίσουμε σε μπάσκετ…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2017 00:50
Έξαλλος με τη συνεχή χρήση του VAR στην Σέριε Α εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δήλωσε πως μ’ αυτό τον ρυθμό τα κρίσιμα παιχνίδια θα διαρκούν τρεις με τέσσερις ώρες.

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ της «Γηραιάς Κυρίας» μέσω της χρήσης του VAR, ενώ λίγο πριν το φινάλε έκανε νέα χρήση του βίντεο, προκειμένου να δώσει πέναλτι (δεν ήταν) υπέρ των «μπιανκονέρι».

Μετά το παιχνίδι, ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε κατά της συγκεκριμένης τεχνολογίας, δηλώνοντας πως μ’ αυτό το ρυθμό χρήσης από τους διαιτητές, το ποδόσφαιρο θα καταλήξει σαν το μπάσκετ και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο με συνεχείς διακοπές:

«Εάν θέλουμε το ποδόσφαιρο να χάσει την έννοια του αθλήματος, τότε ας χρησιμοποιούμε το VAR σε κάθε φάση. Μ’ αυτό τον ρυθμό, το Μάρτιο, που κάθε πόντος είναι καθοριστικός, τα παιχνίδια θα κρατάνε τρεις ή τέσσερις ώρες...

Κατά τη γνώμη μου, η τεχνολογία θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει. Στα οφσάιντ, στα φάουλ που γίνονται μέσα ή έξω από την περιοχή και στο αν η μπάλα περνάει τη γραμμή του τέρματος. Όταν όμως πρόκειται για αμφιλεγόμενες καταστάσεις, κανείς δεν πρόκειται να συμφωνήσει. Αυτό είναι ο αθλητισμός.

Το αν ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι ή όχι εξαρτάται από τη δική του απόφαση. Διαφορετικά, ας το γυρίσουμε σε αμερικάνικο ποδόσφαιρο με συνεχείς διακοπές και τον κόσμο να τρώει καρύδια μέχρι ο αγώνας να τελειώσει τα μεσάνυχτα. Είναι το ίδιο όπως στο μπάσκετ
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.