Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ίσκο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ίσκο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 23:34
Με δύο γκολ του Ίσκο (30’, 71’) η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου» και πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά από τρεις σερί απώλειες στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ και πήρε την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο ήταν γεμάτο ισπανικές σημαίες προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ενότητας, την ώρα που διεξάγεται δημοψήφισμα ανεξαρτησίας στην Καταλονία.

Η Ρεάλ είχε την απόλυτη υπεροχή στο ξεκίνημα, σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες με τους Ίσκο και Ασένσιο και η πίεση της απέδωσε καρπούς με τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών. Ο Ρονάλντο έβγαλε ωραία κάθετη στον Ίσκο, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πάου και «έγραψε» το 1-0.

Ο Ρονάλντο είχε τρεις σημαντικές στιγμές για να κάνει το 2-0 και στο 44’ η Εσπανιόλ «άγγιξε» το 1-1, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μορένο. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν πατούσε καλά στο δεύτερο μέρος και η Εσπανιόλ είχε σημαντική στιγμή στο 50’, με τον Ναβας να διώχνει με το γόνατο το σουτ του Ναβάρο.

Οι προσπάθειες των Καταλανών για το γκολ της ισοφάρισης δεν απέδωσαν καρπούς και στο 71’ η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη. Μετά από αντεπίθεση, ο Ρονάλντο έδωσε στον Ασένσιο, αυτός γύρισε στον Ίσκο και ο Ισπανός με ωραίο τελείωμα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στα τελευταία λεπτά ο Βάθκεθ σπατάλησε δύο σημαντικές στιγμές για ένα τρίτο γκολ, με το 2-0 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.