Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε τα… δώρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέταξε τα… δώρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 22:29
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ παρατάχθηκε με αλλαγές στην Τρίπολη και ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα, χάνοντας την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μουνάφο (47’) και Μανιάς (81’) τα γκολ για τους Αρκάδες, που πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αήττητο… τέλος για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν αποκαρδιωτική και είδε τον οργανωμένο Αστέρα να παίρνει την πρώτη του νίκη στη σεζόν, αφήνοντας τους πρωτοπόρους στο +1 από ΠΑΟΚ και στο +2 από Πανιώνιο, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, έχοντας να διαχειριστεί την κούραση των ποδοσφαιριστών του από τα διαδοχικά παιχνίδια, παρέταξε ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, αφήνοντας στον πάγκο τους Χριστοδουλόπουλο και Λιβάγια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και πολλά… νεύρα, με την ΑΕΚ να περιορίζονταν φλύαρη κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Είναι ενδεικτικό ότι οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τελική στο στόχο και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία τους ήρθε στο 23', όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Γιόχανσον πήρε την κεφαλιά από καλή θέση στην περιοχή, όμως έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Αστέρας ήταν εξαιρετικά στημένος, δεν επέτρεπε στην ΑΕΚ να απειλήσει και στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 47’, ο Δουβίκας έκλεψε τη μπάλα από τον Βινίσιους και έκανε το γύρισμα, ο Τσιντώτας έδιωξε με το ένα χέρι, όμως ο Μουνάφο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες βρέθηκαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 52’, με τον Ισνάλντο να σημαδεύει το δοκάρι με τρομερό σουτ από τα αριστερά. Ο Χιμένεθ πέρασε στο ματς τους Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια αλλά και τον Τρίστασον, ωστόσο η ΑΕΚ αδυνατούσε να απειλήσει.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έβρισκαν αρκετούς χώρους και στο 81’ «κλείδωσαν» τη νίκη όταν ο Μανιάς έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Τσιντώτα για το τελικό 2-0! Η ΑΕΚ θα μπορούσε να μειώσει στο 90+2’, όταν μετά από φάουλ του Τρίστασον, ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε σωτήρια. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον μεσοεπιθετικό της «Ένωσης» αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.