Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγριογιάννης αντί Ράντου στον Ολυμπιακό

Αγριογιάννης αντί Ράντου στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2017 19:28
Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη να αναλαμβάνει χρέη γυμναστή τερματοφυλάκων αντί του Αλέκου Ράντου. Χρήστος Κόντης και Μιχάλης Καβαλιέρης σε πόστο βοηθού προπονητή.

Η πρόσληψη του Τάκη Λεμονή στη θέση του Μπέσνικ Χάσι δεν ήταν η μόνη αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Μαζί με τον Χάσι έφυγαν και οι συνεργάτες του, Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός προπονητή), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (προπονητής φυσικής κατάστασης), οι οποίοι και αντικαταστάθηκαν άμεσα.

Χρήστος Κόντης και Μιχάλης Καβαλιέρης θα πλαισιώσουν ως βοηθοί τον Τάκη Λεμονή, ενώ ο Γιάννης Ντουρουντός είναι πλέον ο προπονητής φυσικής κατάστασης των Πειραιωτών.

Σημαντική αλλαγή στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων, με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη να παίρνει τη θέση του Αλέκου Ράντου. Ο Αγριογιάννης είχε το ίδιο πόστο στον Παναθηναϊκό για 9 χρόνια (2006-2015) και θεωρείται πως ανέστησε την καριέρα του Ορέστη Καρνέζη και ανακάλυψε τον Στέφανο Καπίνο, με τον οποίο έχει δουλέψει πάρα πολλές ώρες.

Πλέον μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά την απόφαση της διοίκησης να αφήσει στο περιθώριο τον διεθνή γκολκίπερ. Ο 23χρονος πορτιέρο έχει μείνει εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εφόσον δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λόγοι για τους οποίους λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι καθαρά αγωνιστικοί και δεν υπάρχει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, μιας και κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Καπίνο να πιάστηκε στα χέρια με τον Έγγχελς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.