Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός ενός έτους στον πρόεδρο της Γιουβέντους

Αποκλεισμός ενός έτους στον πρόεδρο της Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2017 19:07
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός χρόνου από το ποδόσφαιρο για την υπόθεση της παράνομης πώλησης εισιτηρίων σε ultras.

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο επιβλήθηκε στον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση της πώλησης εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της Γιουβέντους σε ultras, που είχαν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και οι οποίοι αργότερα τα διοχέτευαν ξανά στην αγορά, με τεράστιο κέρδος.

Ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 20.000 ευρώ, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα κληθεί να καταβάλει άλλες 300.000 ευρώ!

Μαζί με τον Ανιέλι, τιμωρήθηκαν ακόμα τρία στελέχη της Γιουβέντους και πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής πωλήσεων Φραντσέσκο Κάλβο, ο διευθυντής του γραφείου εισιτηρίων Στέφανο Μαρούγια, όπως και ο υπεύθυνος ασφαλείας Αλεσάντρο Νίκολα Ντ’ Άντζελο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας είχε ζητήσει βαρύτερες ποινές (2,5 χρόνια για τον Ανιέλι και ποινές που να έχουν αντίκτυπο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) για την «Μεγάλη Κυρία», η οποία αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.