Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πλατέλλα ο Άρης

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Πλατέλλα ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2017 22:47
Με τον Πλατέλλα να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ο Άρης κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και ξεκίνησε με νίκη την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κίτρινων», ο Βαγγέλης Πλατέλλας, επτά μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και χάρισε στους Θεσσαλονικείς την εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τον Άρη να είχε την κατοχή, δίχως όμως να μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναιγιάλειου. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους «κίτρινους» ήρθε στο 39’ όταν μετά από σέντρα του Βαλεριάνου και κεφαλιά του Πασά, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντόπουλο που σούταρε με το δεξί από το ένα μέτρο αλλά ο Πολίτης έσωσε με το ένα χέρι.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπρους από τον Δεληζήση, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αδαμόπουλος έδειξε «παίζετε». Στο ξεκίνημα της επανάληψης, Σόουζα και Γεωργακόπουλος είχαν άσχημη σύγκρουση στον αέρα και οι δύο παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ράμματα.

Στο 61’ ο Πλατέλλας πήρε τη θέση του Στεφάνοβιτς και επτά λεπτά μετά κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό για την Άρη, σκοράροντας με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Διαμαντόπουλου.

Μετά το 1-0 το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να είχαν από ένα δοκάρι για να σκοράρουν. Στο 79’ η σέντρα του Παπαχρήστου βρήκε στον Αναγνωστόπουλο και σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 88’ ο Πασάς τροφοδότησε τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος από το ένα μέτρο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς. Παρόλα αυτά το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Άρης ξεκίνησε με το… δεξί την πορεία του στο Κύπελλο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Στίκας, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (73' Κόκκορης), Καζναφέρης, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (59' Σταματής), Σκαρτσίλας (80' Κοντοχρήστος).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Σόουζα (52' Παυλίδης), Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πασάς (89' Μπούρμπος), Στεφάνοβιτς (61' Πλατέλλας), Κάσσος, Διαμαντόπουλος).

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου:

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (21' Σπιριντόνοβιτς / 84' Γιάκος)

Παναιγιάλειος - Άρης 0-1 (68' Πλατέλλας)

H 2η αγωνιστική:

Άρης - Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιγιάλειος

Η 3η αγωνιστική:

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναγιάλειος - Πανιώνιος

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Άρης 3

2. ΠΑΣ Γιάννινα 1

3. Πανιώνιος 1

4. Παναιγιάλειος 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.