Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τα ζευγάρια στους «16»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τα ζευγάρια στους «16»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2017 00:28
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην κλήρωση για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Με Έβερτον η Τσέλσι, απέναντι στην Σουόνσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μονομαχίες με… χρώμα Πρέμιερ Λιγκ αλλά όχι κάποιο μεγάλο ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το φινάλε των αγώνων της Τετάρτης (21/9) όπου τα φαβορί εξασφάλισαν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η κάτοχος του τίτλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στην έδρα της Σουόνσι, ενώ η Τσέλσι θα υποδεχτεί την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Από την άλλη, η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ», ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Γουλβς στο «Έτιχαντ». Εντός έδρας ματς και για την Άρσεναλ η οποία θα παίξει με την Νόριτς στο «Έμιρειτς».

Η Λέστερ, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Λίβερπουλ, θα υποδεχτεί την Λιντς στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ», ενώ η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου θα παίξει στην έδρα της Μπόρνμουθ. Τέλος, η Μπρίστολ Σίτι θα υποδεχτεί την Κρίσταλ Πάλας του Ρόι Χότζον, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που ξεκίνησε την προπονητή του καριέρα στην Αγγλία.

Τα ζευγάρια στους «16»:

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Μπρίστολ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άρσεναλ – Νόριτς

Τσέλσι – Έβερτον

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

Λέστερ – Λιντς

Μπόρμουθ – Μίντλεσμπρο

*Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 24-25 Οκτωβρίου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.