Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Κηδεία» στο «Μπερναμπέου» για Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Κηδεία» στο «Μπερναμπέου» για Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2017 00:57
Με γκολ του Σανάμπρια στο 90+4’ η Μπέτις κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου», υποχρεώνοντας την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σε 3η σερί απώλεια στην έδρα της! Τέλος το σερί 73 αγώνων με γκολ για τη «βασίλισσα», που είχε δύο δοκάρια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά την τιμωρία πέντε αγωνιστικών, ωστόσο αυτό δεν βοήθησε την Ρεάλ να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπέτις. Με γκολ του Σανάμπρια στο 90+4’ οι Ανδαλουσιανοί πήραν τεράστιο «διπλό» με 1-0 στο «Μπερναμπέου», αφήνοντας την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στην 7η θέση με 8 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή. Μάλιστα η Ρεάλ μένει χωρίς νίκη στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της για 3η φορά στην ιστορία της.

Η Μπέτις είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 3’ ο Σανάμπρια έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα πέρασε πίσω από την πλάτη του Νάβας, αλλά ο Καρβαχάλ έκοψε σωτήρια. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 10’, με τον Ρονάλντο να επιχειρεί τακουνάκι και τον Σανάμπρια να διώχνει στη γραμμή.

Στο 15’ η Μπέτις είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Καμαράσα, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ η Ρεάλ απάντησε με δύο καλά σουτ του Μόντριτς (17’, 22’) τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Η «βασίλισσα» πίεζε τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι όμως έβρισκαν χώρους στην κόντρα και στο 35’ είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Ρουίθ, το οποίο έβγαλε με το ένα χέρι ο Νάβας. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου άνηκε στην Ρεάλ, όταν μετά από μπαλιά του Μόντριτς, ο Ίσκο έπιασε το σουτ, με τον Αδάν να αποκρούει σωτήρια.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Ρονάλντο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Αδάν, ενώ στο 55’ ο Καρβαχάλ δεν μπόρεσε με κοντινή προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σημαδεύοντας το δοκάρι. Ο Ζιντάν πέρασε στο ματς τους Ασένσιο, Μαγιοράλ και Βάθκεθ (ο τελευταίος αντικατέστησε τον τραυματία Μαρσέλο) όμως η Ρεάλ δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 75’ το τακουνάκι του Μπέιλ βρήκε στο δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Αδάν, ο οποίος στο 90+3’ απέκρουσε την κεφαλιά του Μαγιοράλ. Όλα έδειχναν ισοπαλία, ωστόσο στο 90+4’ ο Σανάμπρια σκόραρε με το κεφάλι μετά από ασίστ του Μπαραγκάν, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την Ρεάλ.

Στα αξιοσημείωτα πως η «βασίλισσα» δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 26 Απριλίου 2016 και το 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, το σερί 73 αγώνων με γκολ έλαβε τέλος και η Ρίβερ Πλέιτ θα διατηρήσει το παγκόσμιο ρεκόρ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.