Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2017 00:03
Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σοσιεδάδ και διατηρήθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μαγιοράλ (19’), Ροντρίγκες (28’, 36’ αυτ.) και Μπέιλ (61’) οι σκόρερ.

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 της Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι, που μετρούσαν μόνο νίκες πριν την αναμέτρηση, υποχώρησαν στην 3η θέση με 9, ενώ η «βασίλισσα» έφτασε τους 8, πιάνοντας την Ατλέτικο στην 4η θέση.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τον Μπόρχα Μαγιοράλ στην κορυφή της επίθεσης και στο 19’ ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ με πλασέ στην κίνηση. Το γκολ ήταν ιστορικό αφού μ’ αυτό η Ρεάλ σκόραρε για 73 διαδοχικά ματς, ισοφαρίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ της Σάντος του Πελέ.

Η Σοσιεδάδ δεν πτοήθηκε και στο 29’ απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με αριστερό βολέ του Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος «άγγιξε» την ανατροπή στο 35’ έχοντας δοκάρι με σουτ στην κίνηση, όμως στο επόμενο λεπτό υπέπεσε σε αυτογκόλ με τάκλιν, ξαναβάζοντας μπροστά στο σκορ την Ρεάλ.

Η «βασίλισσα» έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 44’, με τον Ρούγι να αποκρούει το μακρινό σουτ του Μόντριτς. Στο 52’ ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ «έβγαλε» και το σουτ του Ασένσιο, όμως στο 61’ ο Μπέιλ «έγραψε» το 3-1 στην κόντρα. Ο Ουαλός με φοβερό σπριντ από το κέντρο, ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και στο τετ α τετ με τον Ρούγι, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αργεντινό τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.