Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εξάρα η Μάντσεστερ Σίτι, νέα απώλεια για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Εξάρα η Μάντσεστερ Σίτι, νέα απώλεια για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2017 19:08
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-0 την Γουότφορντ εκτός έδρας, την ώρα που η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ», γνωρίζοντας ακόμα μια βαθμολογική απώλεια.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το εκτός έδρας παιχνίδι με την φορμαρισμένη Γουότφορντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε εμφατική νίκη με 6-0 στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και πέρασε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (27’, 31’, 81’). Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Ζεσούς (37’), Οταμέντι (63’) και Στέρλινγκ (89’ πεν.) με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να φωνάζει για 2 γκολ- οφσάιντ (ένα του Αγκουέρο και αυτό του Ζέσους).

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 13 βαθμούς, μετρώντας 15 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις (5-0 με Λίβερπουλ, 4-0 με Φέγενορντ, 6-0 με Γουότφορντ).

Νέα απώλεια για Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Εξάρα η Μάντσεστερ Σίτι, νέα απώλεια για Λίβερπουλ
Στο άλλο ματς, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ» και γνώρισε ακόμα μια βαθμολογική απώλεια.

Ο Κουτίνιο επέστρεψε στο βασικό σχήμα των «κόκκινων», ωστόσο η Μπέρνλι κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της μεγάλη φάση, ανοίγοντας το σκορ στο 27’ με εύστοχο πλασέ του Άρφιλντ. Η Λίβερπουλ «πληγώθηκε» ξανά από αμυντική της αδράνεια, ωστόσο αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 30’ με όμορφο σουτ του Σαλάχ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πίεσε για την ανατροπή, έχοντας κάποιες μεγάλες στιγμές, με κορυφαία το δοκάρι του Σολάνκε στο 85’. Από την πλευρά της, η Μπέρνλι προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα και στο 80’ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιές του Μι, με τους Μάτιπ και Μινιολέ να απομακρύνουν σωτήρια.

Η Λίβερπουλ είχε συνολικά 35 σουτ στο ματς (τα περισσότερα φέτος σ’ όλα τα ματς της Πρέμιερ), ωστόσο το 1-1 έμεινε ως τα φινάλε και η Μπέρνλι πήρε ακόμα έναν σπουδαίο βαθμό, μετά το «διπλό» στην έδρα της Τσέλσι και την ισοπαλία στο «Γουέμπλεϊ απέναντι στην Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.