Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έβαλε υποψηφιότητα για το Euro 2024 η Γερμανία

Έβαλε υποψηφιότητα για το Euro 2024 η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2017 23:57
H Γερμανία κατέθεσε την υποψηφιότητά της για το Euro 2024 και ο φάκελος περιλαμβάνει δέκα σύγχρονα γήπεδα!

Η γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κατέθεσε την υποψηφιότητά της για την διεκδίκηση της φιλοξενίας του Euro 2024.

Ο φάκελος της περιλαμβάνει δέκα σύγχρονα γήπεδα. Ο λόγος για το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, την «Allianz Arena» του Μονάχου, το «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ, «το «Espirit Arena» του Ντίσελντορφ, την «Veltins-Arena» του Γκελζενκίρχεν, την «Comerzbank Arena» της Φρανκφούρτης, το «Volksparkstadion» του Αμβούργου, το «Rhein Energie Stadion» της Κολωνίας, την «Red Bull Arena» της Λειψίας, και την «Mercedes-Benz Arena» της Στουτγάρδης.

Εκτός της υποψηφιότητας έμειναν μεταξύ άλλων το «Weserstadion» της Βρέμης, το «Borussia Park» του Μενχενγκλάντμπαχ, η «HID-Arena» του Ανοβέρου και το «Max Marlon Stadion» της Νυρεμβέργης.

Η Γερμανία και η Τουρκία είναι οι χώρες που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής υποψηφιότητα για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, με τους Γερμανούς να είναι αρκετά αισιόδοξοι.

Η τελευταία φορά που η Γερμανία ανέλαβε μεγάλη διοργάνωση ήταν το 2006 όταν και φιλοξένησε το Μουντιάλ, ενώ είχε αναλάβει επίσης τη διεξαγωγή του Euro 1988 ως Δυτική Γερμανία. Να σημειωθεί πως η «Allianz Arena» του Μονάχου θα φιλοξενήσει αγώνες του Euro 2020, το οποίο διεξάγεται σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις.

Οι ενδιαφερόμενες Ομοσπονδίες μπορούν να στείλουν τις υποψηφιότητες τους μέχρι την 27η Απριλίου του 2018 και ο οικοδεσπότης θα ανακοινωθεί από την UEFA τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.