Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι στο Ρότερνταμ η Σίτι, πήρε το ντέρμπι η Σαχτάρ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάρτι στο Ρότερνταμ η Σίτι, πήρε το ντέρμπι η Σαχτάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2017 00:27
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Σαχτάρ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Νάπολι στο Χάρκοβο.

Εφιαλτική ήταν η επιστροφή της Φέγενορντ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 15 χρόνια. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας διασύρθηκαν με 4-0 στην έδρα τους από την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να καθαρίζουν το ματς από το πρώτο μέρος.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Στόουνς «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, ενώ στο 10’ ο Αγκουέρο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με ωραίο σουτ στην κίνηση, ύστερα από γέμισμα του Γουόκερ. Στο 25’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε από κοντά, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 64’ ο Στόουνς πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στην Σαχτάρ το ντέρμπι

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σαχτάρ Ντόνετσκ επικράτησε 2-1 της Νάπολι στο Χάρκοβο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, με τις δύο ομάδες να είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η Σαχτάρ ήταν πάντως αυτή που προηγήθηκε νωρίς, με τον Τάισον στο 15', ενώ ο Φερέιρα έγραψε το 2-0 στο 58'.

Η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 71’ με τον Μίλικ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μέρτενς για δολοφονικό χτύπημα του Στεπανένκο. Παρά τις προσπάθειες των «παρτενοπέι», το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Σαχτάρ ξεκίνησε με το δεξί στο θεσμό.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-0)
2. Σαχτάρ 3 (2-1)
3. Νάπολι 0 (1-2)
4. Φέγενορντ 0 (0-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.