Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ρονάλντο «πλήγωσε» τον ΑΠΟΕΛ, θεμέλια πρόκρισης για Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ρονάλντο «πλήγωσε» τον ΑΠΟΕΛ, θεμέλια πρόκρισης για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2017 23:55
Με δύο γκολ του Ρονάλντο και τον Ράμος να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι, η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 τον ΑΠΟΕΛ στο «Μπερναμπέου» και ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Τότεναμ το πρώτο ντέρμπι του ομίλου, 3-1 την Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ».

Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης, με τη «βασίλισσα» να παίρνει χαλαρή νίκη με 3-0 στο «Μπερναμπέου».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην ενεργό δράση και χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να σκοράρει για 6η συνεχόμενη πρεμιέρα ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Μπέιλ.

Ο ΑΠΟΕΛ, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δεν επέτρεψε στους πρωταθλητές να πιέσουν πολύ τον Βάτερμαν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το ματς.

Στο 46’ ο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι και τέσσερα λεπτά μετά «έγραψε» το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, το οποίο δόθηκε κακώς για χέρι του Λάγο, καθώς η μπάλα χτύπησε στον ώμο του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 61’ ο Ράμος, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι για το τελικό 3-0.

Πήρε το ντέρμπι η Τότεναμ

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε σημαντικό βήμα για την 2η θέση του ομίλου.

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν συγκλονιστικό, αφού Σον (4’) και Κέιν (15’) παραβίασαν την εστία του Μπούρκι, με την Ντόρτμουντ να ισοφαρίζει προσωρινά με απίστευτο γκολ του Γιαρμολένκο (11’) που ήταν και το πρώτο του με την φανέλα των Βεστφαλών.

Στο 56’ η Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα με τον Ομπαμεγιάνγκ, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ. Το 2-2 δεν έγινε ποτέ και στο 60’ ο Κέιν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με ωραίο διαγώνιο σουτ. Παρά την αποβολή του Βερτόνχεν λίγο πριν το φινάλε, οι «πετεινοί» κράτησαν το 3-1 ως το τέλος και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 16.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 3 (3-0)
2. Τότεναμ 3 (3-1)
3. Ντόρτμουντ 0 (1-3)
4. ΑΠΟΕΛ 0 (0-3)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.