Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε βαθμό στο «Άνφιλντ» η Σεβίλλη, σοκ στο 85' για Σπαρτάκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε βαθμό στο «Άνφιλντ» η Σεβίλλη, σοκ στο 85' για Σπαρτάκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2017 00:16
Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες απέναντι στην Σεβίλλη, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στο ματς και με γκολ του Κορέα στο 72’ έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Άνφιλντ». Πέταξε την ευκαιρία η Σπαρτάκ, 1-1 με Μάριμπορ στην Σλοβενία.

Λίβερπουλ και Σεβίλλη αναμετρήθηκαν ξανά μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ του 2016, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 σ’ ένα σπουδαίο ματς στο «Άνφιλντ».

Οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπεν Γεντέν από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από ασίστ του Εσκουδέρο. Η Λίβερπουλ αντίδρασε και στο 21’ έφερε το σκορ στα ίσια με τον Φιρμίνο, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 37’ με σουτ του Σαλάχ, το οποίο κόντραρε στον Κίαερ και κατέληξε στα δίχτυα του Ρίκο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι με τον Φιρμίνο (42’) για να «κλειδώσει» το ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει τρίτο γκολ και η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 72’ με τον Κορέα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις οι Ανδαλουσιανοί θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως ο Μουριέλ σε τετ-α-τετ με τον Κάριους, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Μοιρασιά στη Σλοβενία

Στο άλλο ματς, Μάριμπορ και Σπαρτάκ Μόσχας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Σλοβενία, σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Έξω από το γήπεδο σημειώθηκαν μονομαχίες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ λίγο πριν το ημίωρο της αναμέτρησης, οι οπαδοί των Ρώσων εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής, που πέρασε ξυστά από τον διαιτητή!

Στο αγωνιστικό μέρος, οι πρωταθλητές Ρωσίας προηγήθηκαν στο 59’ με τον Σαμέντοβ ενώ είχαν 1-2 καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο 85’ η Μάριμπορ έφερε το σκορ στα ίσια με σουτ του Μποχάρ.

Η βαθμολογία:


1. Σεβίλλη 1 (2-2)
2. Σπαρτάκ Μόσχας 1 (1-1)
3. Λίβερπουλ 1 (2-2)
4. Μάριμπορ 1 (1-1)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.