Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Παρί, τριάρα στο ρελαντί η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Παρί, τριάρα στο ρελαντί η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2017 00:53
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-0 την Σέλτικ στη Γλασκώβη ενώ την ίδια ώρα η Μπάγερν, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 11’, επικράτησε με 3-0 της Άντερλεχτ στο Μόναχο.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν την αναμέτρηση με την Σέλτικ στη Γλασκώβη. Οι Παριζιάνοι διέλυσαν με 5-0 την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στους τρεμπλούχους Σκωτίας.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι άνοιξε το σκορ με τον Νεϊμάρ στο 19’, ενώ στο 34’ ο Βραζιλιάνος «σέρβιρε» το 2-0 στον Εμπαπέ, που σκόραρε με δυνατό σουτ από τη μικρή περιοχή. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Καβάνι «έγραψε» το 3-0 από την άσπρη βούλα, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος.

Η Σέλτικ προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, χωρίς αποτέλεσμα και στο 84΄ από το γύρισμα του Ντράξλερ στην περιοχή της Σέλτικ, ο Λούστιχ έκανε το λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα λεπτό μετά, ο Καβάνι έβαλε το… κερασάκι με εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι, «γράφοντας» το τελικό 5-0.

Χαλαρή τριάρα για Μπάγερν

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Άντερλεχτ στο Μόναχο, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το… ξεκίνημα του αγώνα.

Μόλις στο 11’ οι Βέλγοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κουμς για το πέναλτι στον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε από νωρίς την Μπάγερν σε θέση οδηγού.

Οι Βαυαροί δεν πάτησαν γκάζι και «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο μέρος, με τον Αλκάνταρα να «γράφει» το 2-0 στο 65’, ύστερα από ασίστ του Κίμιχ, ο οποίος στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η βαθμολογία:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 3 (5-0)
2. Μπάγερν 3 (3-0)
3. Άντερλεχτ 0 (0-3)
4. Σέλτικ 0 (0-5)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.