Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Τσέλσι, «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του «Ολίμπικο»

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Τσέλσι, «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του «Ολίμπικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2017 00:36
Η Τσέλσι διέλυσε με 6-0 την Καραμπάγκ στο Λονδίνο και πήρε κεφάλι στον 3ο όμιλο, αφού στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο έμεινε στο 0-0 με την Ρόμα στο «Ολίμπικο», σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για το «διπλό».

Με έξι γκολ γιόρτασε η Τσέλσι την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» ισοπέδωσαν με 6-0 την «σταχτοπούτα» Καραμπάγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», κάνοντας εφιαλτικό το ντεμπούτο των Αζέρων στη διοργάνωση.

Μόλις στο 5’ ο Πέδρο άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο, ενώ στο 30’ ο Τζαπακόστα πέτυχε το γκολ της βραδιάς, σκοράροντας με τρομερό σουτ από πλάγια θέση. Ο Αθπιλικουέτα στο 55’ με κεφαλιά έπειτα από όμορφη ασίστ του Φάμπρεγας έκανε το 3-0, ενώ στο 71’ ο νεοεισελθόντας Μπακαγιόκο «έγραψε» το 4-0 έστω και με δόση τύχης.

Ο Μπατσουαγί, που πήρε τη θέση του Μοράτα στο αρχικό σχήμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 76', ενώ στο 82' βρήκε ξανά δίχτυα, με την UEFA όμως να κατοχυρώνει το τέρμα ως αυτογκόλ του Μεντβέντεφ.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Ρόμα και Ατλέτικο

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ρόμα και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Ολίμπικο», με τους «ροχιμπλάνκος» να είχαν σημαντικές στιγμές για να πάρουν τη νίκη.

Μόλις στο 3’ ο Σαούλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Άλισον, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Γκριεζμάν στο 25’. Η απάντηση της Ρόμα ήρθε στο 32’, με τον Όμπλακ να μπλοκάρει με δυσκολία το δυνατό σουτ του Ναινγκολάν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Βιέτο βρέθηκε απέναντι από τον Άλισον, ο οποίος του στερήθηκε το γκολ, ενώ στο 59’ ο πορτιέρο της Ρόμα μπλόκαρε και το πλασέ του Σαούλ. Παρά τις προσπάθειες των «ροχιμπλάνκος» το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 3 (6-0)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 1 (0-0)
3. Ρόμα 1 (0-0)
4. Καραμπάκ 0 (0-6)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.