Ανοίγει τα χαρτιά του για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος μέχρι την Παρασκευή

Ανοίγει τα χαρτιά του για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος μέχρι την ΠαρασκευήΜέχρι την Παρασκευή αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο που ετοιμάζει για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Θέμα ημερών είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης KAE πρόκειται να ανακοινώσει τι σκοπεύει να κάνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή(15/9) με γραπτή του δήλωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιαννακόπουλος έχει ήδη αναζητήσει στρατηγικούς συμμάχους, ενώ έχει βάλει στόχο την εφαρμογή συγχρηματοδότησης ενός και ενιαίου Παναθηναϊκού, με βασικό άξονα επιφανείς Παναθηναϊκούς, αλλά και συμμετοχή του κόσμου που επιθυμεί να συμβάλλει στην αγαπημένη του ομάδα.

Οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου φέρεται ότι επεξεργάζονται το σχέδιο του «Pao Foundation» με συγκεκριμένες προδιαγραφές, που θα κάνουν τον κόσμο συμμέτοχο και όχι βασικό χρηματοδότη.

Προαπαιτούμενο για να προχωρήσει το όλον σχέδιο είναι η παρουσία όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού (ΠΑΕ, ΚΑΕ κι Ερασιτέχνης) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: