Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Mπλόκο... Ριζούπολη για τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Mπλόκο... Ριζούπολη για τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2017 21:30
Ο μαχητικός Απόλλωνας, παίζοντας με 10 παίκτες για 60 λεπτά, κράτησε στο 0-0 τον ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να φτιάχνει μόνο δύο κλασικές φάσεις σε όλο το ματς και αυτές βρήκαν στο... δοκάρι.

Την ευκαιρία να πιάσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο στην κορυφή πέταξε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπαιξε για 60 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του μαχητικού Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κράτησε το 0-0 στη Ριζούπολη και πήρε παλικαρίσιο βαθμό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή από το ξεκίνημα, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα, ο οποίος ήταν εξαιρετικά στημένος στο ματς. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέβασε την απόδοση της μετά το 15’, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, με τον Τσόβιτς να μπλοκάρει την γυριστή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς (18’) αλλά και το σουτ του Σέρβου φορ (22’).

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 32’ με τον Χουάρες να αποβάλλεται με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά για σκληρά φάουλ σε Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί άμεσα τα αριθμητικό πλεονέκτημα, έχοντας δοκάρι στο 36’ με φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Τσόβιτς να διώχνει με γροθιές το μακρινό σουτ του Μάτος.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας Σμύρνης διαχειρίστηκε εξαιρετικά το αριθμητικό μειονέκτημα, έκλεισε όλους τους χώρους και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε φλύαρη υπεροχή. Ο «Δικέφαλος» απείλησε στο 49’ με κοντινή κεφαλιά του Βαρέλα, ωστόσο στη συνέχεια έπαθε μπλακ-άουτ και στο 89’ κινδύνεψε με γκολ. Ο Μάατσεν βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά δεν έκανε καλό γύρισμα στον αμαρκάριστο Κονέ, με αποτέλεσμα ο Ρέι να μπλοκάρει την μπάλα.

Ένα λεπτό μετά, ο Μάτος έστρωσε στον Μακ, ο οποίος πλάσαρε απ' το ύψος του της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τσόβιτς! Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ γνώρισε δεύτερη βαθμολογική απώλεια μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στον Λεβαδειακό (0-0).

Απόλλων (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (92' Μενδρινός), Σιατραβάνης (92' Ελμπάζ), Αλμπάνης (79' Μάατσεν), Κατσιγέχιος, Μπιτζιμίν, Βαλλιανός και Χουάρες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (63' Κάτσε), Πέλκας (46' Μαουρίτσιο), Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (72 Μακ), Πρίγιοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.