Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Λαβωμένη» η Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα

«Λαβωμένη» η Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2017 20:18
Με μισή… ντουζίνα απουσίες ταξιδέψε στην Βαρκελώνη η Γιουβέντους ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

«Λαβωμένη» θα εμφανιστεί στο «Καμπ Νου» η Γιουβέντους για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε εκτός αποστολής τους Μάριο Μάντζουκιτς και Τζιόρτζιο Κιελίνι, παρότι τα ιταλικά Μέσα θεωρούσαν ότι θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Κιέβο, ενώ ο Ιταλός αμυντικός δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τραυματίας Σάμι Κεντίρα, ο τιμωρημένος Κουαδράδο και οι σταθερά απόντες μέχρι στιγμής Μαρκίζιο και Χέβεντες.

Την ίδια ώρα ο Άλεξ Σάντρο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε αλλά θα περάσει από τεστ ετοιμότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Η αποστολή: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Πιάνιτς, Ιγκουαίν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτσάλι, Πινσόγκλιο, Ασαμόα, Σέζνι, Ρουγκάνι, Στουράρο, Μπεντανκούρ, Μπερναντέσκι, Μέριο, Καλιγκάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.