Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έδιωξε τον Ντε Μπούρ μετά από 77 ημέρες η Κρίσταλ Πάλας

Έδιωξε τον Ντε Μπούρ μετά από 77 ημέρες η Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2017 16:38
Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ ντε Μπουρ, ο οποίος αποχώρησε μετά από 77 ημέρες στον πάγκο των Λονδρέζων. Αναλαμβάνει ο Ρόι Χότζον.

Ο Φρανκ ντε Μπουρ πλήρωσε το μάρμαρο για το εφιαλτικό ξεκίνημα της Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα. Οι «αετοί» μετρούν τέσσερις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές χωρίς να σημειώσουν γκολ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά την Πρέστον το 1924!

Η εκτός έδρας ήττα από την Μπέρνλι (1-0) ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος έμεινε μόλις για 77 ημέρες στον πάγκο των Λονδρέζων. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη του ομάδα (Ίντερ) απολύθηκε μετά από 85 ημέρες!

Ο Ντε Μπουρ ανέλαβε το έργο να περάσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία, μετά το πέρασμα του Σαμ Αλαρντάις, ωστόσο η ομάδα δεν ενισχύθηκε σημαντικά στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση της διοίκησης έχει προκαλέσει αρκετά παράπονα από μεγάλη μερίδα των οπαδών, οι οποίοι ζητούσαν την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού, χρεώνοντας τις ήττες στην κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χοτζον, ο οποίος έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.