Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη απώλεια για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 19:57
Η Ντόρτμουντ έπαιξε για παραπάνω από 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω κόντρα στην Φράιμπουργκ, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει (0-0) και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Ήττες για Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, χατ-τρικ ο Φινμπόγκασον κόντρα στην Κολωνία!

Πρώτη απώλεια στη σεζόν για την Ντόρτμουντ, που κόλλησε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Το απόγευμα ήταν καταστροφικό για τους Βεστφαλούς, αφού εκτός από δύο χαμένους βαθμούς, έχασαν με τραυματισμούς τους Μπάρτρα και Σμέλτσερ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, αφού ο διαιτητής δεν άφησε πλεονέκτημα και γύρισε πίσω τη φάση!

Το παιχνίδι πήγε να ξεκινήσει πολύ άσχημα για την Ντόρτμουντ, αφού στο 6’ ο Κλίντινστ βγήκε απέναντι από τον Μπούρκι ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ελβετό πορτιέρο. Στο 18’ ο Μπάρτρα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στο 27’ ο Ραβέ έκανε σκληρό φάουλ στον Σμέλτσερ (αποχώρησε τραυματίας) και μετά από χρήση του VAR είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Ντόρμουντ δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη. Στο 42’ ο Σβολόφ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Σαχίν, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) νίκησε και τον Πούλισιτς, κρατώντας το μηδέν. Στο 55’ ο Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ στο 63’ το σουτ του Φίλιπ από πλεονεκτική θέση, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Πίστσεκ στο 81’, αν και ένα λεπτό νωρίτερα, οι Βεστφαλοί δικαιούται να φωνάζουν για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, γυρνώντας τη φάση πίσω για να δώσει φάουλ που έγινε στον Παπασταθόπουλο!

Ήττες για Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ, χατ-τρικ ο Φινμπόγκασον

Στα άλλα ματς, η Λεβερκούζεν ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Μάιντς, παρότι προηγήθηκε από νωρίς με διαγώνιο σουτ του Κορ (22’). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45’ με όμορφο γυριστό του Μούτο, ενώ στην επανάληψη «καθάρισαν» τη νίκη με τους Ντιαλό (57’) και Σερντάρ (71’). Εκτός αποστολής για τις «ασπιρίνες» έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος, κάτι που ήταν γνωστό πριν το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Μπόατεγκ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 13’, χαρίζοντας στην νέα του ομάδα την πρώτη της φετινή νίκη.

Πρώτη νίκη και για την Άουγκσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Κολωνία χάρη σε χατ-τρικ του πρώην «ερυθρόλευκου», Φινμπόγκασον (21’, 32’ πεν., 90+4’). Χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές οι «τράγοι» που την Πέμπτη (14/9) έχουν παιχνίδι στο «Έμιρειτς» κόντρα στην Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, το Ανόβερο γνώρισε την πρώτη του φετινή απώλεια, μένοντας στο 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Βόλφσμπουργκ στην «Φολκσβάγκεν Αρίνα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.