Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Σίτι έριξε πεντάρα στη Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Σίτι έριξε πεντάρα στη Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 16:33
Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε με παίκτη παραπάνω σ’ όλο το δεύτερο μέρος κόντρα στη Λίβερπουλ και διέλυσε με 5-0 τους «κόκκινους» στο «Έτιχαντ». Από δύο γκολ οι Ζεσούς και Σανέ, αποβλήθηκε στο 37’ ο Μανέ για σκληρό φάουλ στον Έντερσον.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ». Οι «κόκκινοι» κατέρρευσαν μετά αποβολή του Μανέ στο 37’ για χτύπημα στο κεφάλι του Έντερσον και οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 5-0, κάνοντας… θρύψαλα την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να ανοίγει το σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Ντε Μπρούιν με τρομερή κάθετη μπαλιά, έκοψε στα δύο την άμυνα της Λίβερπουλ και ο Αγκουέρο από κοντά δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Μινιολέ.

Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να απαντήσουν, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές για το 1-1. Στο 29’ το απευθείας φάουλ του Τσάν πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 31’ ο Σαλάχ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον, κάνοντας κακό τελείωμα. Τέσσερα λεπτά μετά (35’) ο Μινιολέ σταμάτησε με τα πόδια το σουτ του Στόουνς και στο 37’ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα…

Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Μανέ βγήκε απέναντι από τον Έντερσον, ωστόσο στην προσπάθεια να τσιμπήσει τη μπάλα, σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε το κεφάλι του Βραζιλιάνου πορτιέρο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη. Ο γκολκίπερ της Σίτι αποχώρησε μετά από 8 λεπτά με φορείο, δίνοντας τη θέση του στον Μπράβο.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στο ματς με παίκτη λιγότερο και στο 45+6’ η Σίτι πέτυχε δεύτερο γκολ με κοντινή κεφαλιά του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Την ασίστ έβγαλε και πάλι ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος στο 53’ συμμετείχε και στο 3ο γκολ των «πολιτών». Μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Βέλγου, ο Αγκουέρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Μινιολέ, ωστόσο προτίμησε να δώσει στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος σε κενή εστία «έγραψε» το 3-0.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και στο 77’ ο Σανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση. Δέκα λεπτά μετά (87’), ο Μινιολέ απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Αγκουέρο, όμως στο 90+1’ ο Σανέ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.