Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα εντός έδρας γκέλα για Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα εντός έδρας γκέλα για Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2017 15:54
Η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με την Λεβάντε στο «Μπερναμπέου» και γνώρισε δεύτερη σερί εντός έδρας βαθμολογική απώλεια Ίβι (12’) και Βάθκεθ (36’) τα γκολ, αποβλήθηκε στο 89’ ο Μαρσέλο.

Η απουσία του τιμωρημένου Κριστιάνο Ρονάλντο στοίχισε ξανά στην Ρεάλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λεβάντε στη Μαδρίτη και άφησε άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Βαλένθια (2-2).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να δώσει «ανάσες» στους Μόντριτς και Νάβας, ωστόσο το ματς «στράβωσε» νωρίς για τη «βασίλισσα», αφού στο 12’ ο Ίβι άνοιξε το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση πλαγίου! Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Ρεάλ, όταν στο 29’ ο Μπενζεμά αποχώρησε με ενοχλήσεις, δίνοντας τη θέση του στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η «βασίλισσα» πίεσε για την ισοφάριση και στο 31’ είχε καλή στιγμή με σέντρα-σουτ του Καρβαχάλ. Ο Ραούλ Φερνάντεθ μπλόκαρε τη μπάλα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν αυτή πέρασε τη γραμμή. Υπενθυμίζεται ότι στη La Liga δεν υπάρχει Goal-Line Technology ούτε το σύστημα VAR.

Η Λεβάντε είχε καλή στιγμή στο 32’ με απευθείας φάουλ του Ίβι που πέρασε δίπλα από τα δοκάρια, όμως στο 36’ οι πρωταθλητές έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρόος, ο Ράμος πήρε την κεφαλιά (φώναξαν για επιθετικό φάουλ οι φιλοξενούμενοι), ο Ραούλ Φερνάντεθ απέκρουσε με τα πόδια και ο Λούκας Βάθκεθ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, η Ρεάλ έψαξε ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 43’ η κοντινή κεφαλιά του Μπέιλ πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Ραούλ Φερνάντεθ έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Ουαλού άσου.

Παρά το δυνατό φινάλε της «βασίλισσας» στο πρώτο μέρος, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην επανάληψη. Η Λεβάντε έκλεισε όλους τους χώρους και υποχρέωσε την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σε φλύαρη υπεροχή. Είναι ενδεικτικό ότι η πρώτη σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87’, με τον Μπέιλ να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά.

Δύο λεπτά αργότερα (89’) ο Ραούλ Φερνάντεθ απέκρουσε το σουτ του Μαρσέλο, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά αποβλήθηκε για εκτός φάσης χτύπημα στον Λέρμα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ρεάλ «άγγιξε» το γκολ στο 90+3’, με το σουτ του Κρόος από το ύψος της περιοχής να σταματά στο δοκάρι. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και η «βασίλισσα» έφτασε τους 5 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές, με τον κόσμο στο «Μπερναμπέου» να αποδοκιμάζει τους πρωταθλητές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.