Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: 5x5 η Παρί με τριπλέτα πέντε αστέρων! (video)

Σαμπιονά: 5x5 η Παρί με τριπλέτα πέντε αστέρων! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2017 23:53
Με την τριπλέτα Νεϊμάρ-Καβάνι-Εμπαπέ να πετάει… φωτιές, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-1 την Μετς εκτός έδρας, παίζοντας όμως με παίκτη παραπάνω από το 56’ λόγω άδικης αποβολής του Ασού-Εκοτό. Δύο γκολ ο Καβάνι, γκολ και ασίστ ο Νεϊμάρ.

Σε πάρτι μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό Μετς. Οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος και πήραν εμφατική νίκη με 5-1, κάνοντας το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό, όταν μετά από τρομερή πάσα του Νεϊμάρ, ο Καβάνι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε. Η Μετς απάντησε άμεσα, αφού στο 37’ ο Ριβιέ «έγραψε» το 1-1 με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ντοσεβί, ο οποίος απέφυγε τρεις παίκτες των Παριζιάνων προτού κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Ριβιέ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού μετά από τραγικό λάθος του Αρεολά, ο φορ των γηπεδούχων βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, όμως κατάφερε να αστοχήσει. Η Παρί γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 55’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο διαιτητής απέβαλε τον Ασού-Εκοτό, ο οποίος έκανε τάκλιν στην μπάλα κόβοντας την προσπάθεια του Εμπαπέ να βγει στην αντεπίθεση.

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω, οι «πρωτευουσιάνοι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα να πάρουν μια εμφατική νίκη. Στο 59’ ο Εμπαπέ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 69’ ο Νεϊμάρ σκόραρε με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο, «γράφοντας» το 3-1.

Στο 75’ ο Καβάνι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ στο 87’ ο Λούκας έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 5-1.

Στο άλλο ματς η Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με την Μπορντό και αγνοεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα κόντρα στην Νταντ. Μάλιστα, οι «λιλουά» θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με την ισοπαλία, αφού στο 32’ ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός χαφ Τιάγκο Μάια αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και άφησε από νωρίς την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Τα γκολ:




Η αποβολή του Ασού-Εκοτό:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.