Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός με Μάντσεστερ Σίτι ο Κουτίνιο

Εκτός με Μάντσεστερ Σίτι ο Κουτίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2017 16:42
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» έμεινε ο Φιλίπε Κουτίνιο όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο (9/9) ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ». Την είδηση αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως είναι δική του απόφαση, ώστε ο παίκτης να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση:

«Αποφάσισα να τον αφήσω εκτός για τον αγώνα με την Σίτι, ώστε αυτές τις 4-5 ημέρες να τις αφιερώσει στις προπονήσεις. Ο παίκτης συμφώνησε. Ενημερωθήκαμε από την βραζιλιάνικη ομοσπονδία για την ένταση των προπονήσεων και ήταν ΟΚ, όμως έπαιξε για περίπου 15-20 λεπτά και στα δύο παιχνίδια. Θα μπορούσε να παίξει τον ίδιο χρόνο κόντρα Μάντσεστερ Σίτι όμως πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να δουλέψει στην προπόνηση.

Έχουμε επτά παιχνίδια μέσα σε τρεις εβδομάδες και δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος. Πριν φύγει για Βραζιλία, δεν είχε προπονηθεί για τρεις εβδομάδες και επομένως πρέπει να τον προετοιμάσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.