Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Γιαρμολένκο «καθάρισε» την Τουρκία, «στραπάτσο» για τους Ισλανδούς

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Γιαρμολένκο «καθάρισε» την Τουρκία, «στραπάτσο» για τους Ισλανδούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2017 00:22
Με πρωταγωνιστή τον Γιαρμολένκο (2 γκολ) η Ουκρανία κέρδισε με 2-0 την Τουρκία και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του 9ου ομίλου, αφού το ματς της Κροατίας με το Κόσσοβο αναβλήθηκε λόγω βροχής. Απίθανή γκέλα για την Ισλανδία, ήττα με 1-0 από την αδιάφορη Φινλανδία.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας πήρε η Ουκρανία. Η ομάδα του Αντρί Σεφτσένκο κέρδισε με 2-0 την Τουρκία στο Χάρκοβο και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Οι Τούρκοι προέρχονταν από τρεις σερί νίκες αλλά και με αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο τους, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να αντικαθιστά τον Φατίχ Τερίμ μετά το τρομερό περιστατικό που είχε συμβεί σε… κεμπαπτζίδικο. Οι Ουκρανοί μπήκαν δυνατά και με δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα άσου της Ντόρτμουντ, Γιαρμολένκο (18’, 42’) «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος τη νίκη.

Με τους τρεις βαθμούς, η Ουκρανία έφτασε τους 14 και ανέβηκε μόνη πρώτη, με +1 από Κροατία (ματς λιγότερο) και Ισλανδία, ομάδες που θα αντιμετωπίσει στις δύο από τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές. Από την άλλη, η Τουρκία βρέθηκε στο -2 από την 2η θέση όμως παραμένει στο κόλπο.

Σοκ για Ισλανδία, αναβλήθηκε το Κροατία-Κόσσοβο

Η μεγάλη είδηση του ομίλου έχει να κάνει με την ήττα (1-0) της Ισλανδίας στο Τάμπερε από την αδιάφορη βαθμολογία Φινλανδία. Οι Φινλανδοί, που είχαν μόλις ένα βαθμό πριν το ματς, πήραν τη νίκη με απευθείας φάουλ του Ρινγκ (8’) και διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε.

Από την άλλη, το Κροατία – Κόσοβο διεκόπη στο 27ο λεπτό αφού η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα. Η μπάλα «κολλούσε» διαρκώς στο «Μάκσιμιρ» λόγω των μικρών λιμών που είχαν σχηματιστεί και ο διαιτητής αναγκάστηκε να σφυρίξει την οριστική διακοπή.

Οι δύο χώρες παίζουν ξανά την Τρίτη στις 21:45 και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι το αργότερο μέχρι την Κυριακή (3/9) στις 19:45.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ουκρανία 14
2. Κροατία 13 (ματς λιγότερο)
3. Ισλανδία 13
4. Τουρκία 11
5. Φινλανδία 4
6. Κόσοβο 1 (ματς λιγότερο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.