Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο 17χρονος Γούντμπερν λύτρωσε την Ουαλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο 17χρονος Γούντμπερν λύτρωσε την Ουαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2017 00:02
Με τον 17χρονο Γούντμπερν να σκοράρει στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, η Ουαλία κέρδισε με 1-0 την Αυστρία στο Κάρντιφ και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τις πρώτες δύο θέσεις. Μόνη πρώτη η Σερβία (3-0 την Μολδαβία), έχασε έδαφος η 2η Ιρλανδία, 1-1 με Γεωργία.

Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες στα προκριματικά, η Ουαλία επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 1-0 της Αυστρίας στο Κάρντιφ. Το παιχνίδι ήταν καθοριστικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες πριν την έναρξη του ισοβαθμούσαν στην 3η θέση και πλέον η ήττα των Αυστριακών τους έφερε με την πλάτη στον τοίχο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «δράκους» ήταν ο 17χρονος Γούντμπερν. Ο πιτσιρικάς άσος της Λίβερπουλ μπήκε στο 69’ κάνοντας ντεμπούτο με το εθνόσημο και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά (74’) για να σκοράρει και να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Με τους τρεις βαθμούς, η Ουαλία έφτασε τους 11 και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή αλλά και στο -2 από την 2η θέση. Μάλιστα το πρόγραμμα την ευνοεί, αφού τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα παίξει εκτός με τους δύο ουραγούς του ομίλου, Μολδαβία και Γεωργία και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ιρλανδία, σ’ ένα παιχνίδι που ενδεχομένως έχει χαρακτήρα τελικού.

Εύκολα η Σερβία, απώλεια για Ιρλανδία

Στα άλλα ματς, η Σερβία κέρδισε με 3-0 την Μολδαβία στην έδρα της και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Γκατσίνοβιτς (20’), Κολάροφ (30’) και Μίτροβιτς (81’) ήταν οι σκόρερ για τους «πλάβι», που πλέον ετοιμάζονταιι για το κρίσιμο ματς της Τρίτης (5/9) στην Ιρλανδία.

Από την πλευρά τους, οι Ιρλανδοί γνώρισαν δεύτερη σερί ισοπαλία, μένοντας στο 1-1 με τη Γεωργία στη Τιφλίδα. Ο Ντάφι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό όμως ο Καζαισβίλι ισοφάρισε στο 34’ για το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.