Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Ισπανία έριξε τριάρα στην Ιταλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Ισπανία έριξε τριάρα στην Ιταλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 23:45
Με πρωταγωνιστή τον Ίσκο (2 γκολ) η Ισπανία κέρδισε με 3-0 την Ιταλία στη Μαδρίτη και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Μόνη στην 3η θέση η Αλβανία, μεγάλη νίκη για ΠΓΔΜ στο Ισραήλ (1-0).

Η Ισπανία ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου. Οι «φούριας ρόχας» κέρδισαν με 3-0 την Ιταλία στο «Μπερναμπέου» και ξέφυγαν με +3 από την «σκουάτρα ατζούρα», τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Ισπανών ήταν ο Ίσκο. Ο άσος της Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο ίδιος σκόραρε με ωραίο σουτ στο 40’, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Η Ιταλία δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 77’ ο Μοράτα «έγραψε» το τελικό 3-0, σκοράροντας με κοντινό πλασέ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Νταβίντ Βίγια στην Εθνική Ισπανίας μετά από τρία χρόνια! Ο άσος της Νιου Γιορκ Σίτι μπήκε στο ματς στο 89’ και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Μπερναμπέου».

Η Ιταλία έμεινε στο -3 από την κορυφή και εκτός απροόπτου θα περιοριστεί στην 2η θέση και στα μπαράζ. Στην 3η θέση με -4 από τους Ιταλούς βρίσκεται η Αλβανία, η οποία κέρδισε με 2-0 το Λιχτενστάιν (54’ Ρόσι, 78’ Αγκόλι) στο ντεμπούτο του Κριστιάν Πανούτσι στον πάγκο της.

Η μεγάλη έκπληξη έγινε στη Χάιφα, αφού η ΠΓΔΜ κέρδισε με 1-0 το Ισραήλ χάρη σε γκολ του Πάντεφ (73’). Με την ήττα, οι Ισραηλινοί έμειναν στους 9 βαθμούς και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ισπανία 19
2. Ιταλία 16
3. Αλβανία 12
4. Ισραήλ 9
5. ΠΓΔΜ 6
6. Λιχτενστάιν 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.