Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τζιαλορόσο» ο Σικ

«Τζιαλορόσο» ο Σικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2017 19:09
Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτρικ Σικ από την Σαμπντόρια, με τον νεαρό επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μπορεί να ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ η μεταγραφή.

Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα ο Πάτρικ Σικ, με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 21χρονος επιθετικός είχε «κοπεί» πριν περίπου ένα μήνα από την Γιουβέντους, αφού δεν κατάφερε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, με τις φήμες να... μιλούσαν για κάποιο πρόβλημα στην καρδιά. Ωστόσο, οι ιατρικοί της Ρόμα «άναψαν» το πράσινο φώς και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό ενδέχεται να ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ. Οι «τζιαλορόσι» θα δώσουν στην Σαμπντόρια το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό ενός έτους και το 2018 άλλα 9 εκατ. ευρώ για την τυπική ολοκλήρωση της απόκτηση.

Η «Σαμπ» θα πάρει άλλα 20 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2020. Όμως εάν μέχρι εκείνο το διάστημα ο παίκτης πωληθεί από την Ρόμα μ’ ένα ποσό μεγαλύτερο των 40 εκατ. ευρώ, τότε η Σαμπντόρια δεν θα πάρει τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί, αλλά το 50% του ποσού της πώλησης. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος της σημερινής μεταγραφής μπορεί να ανέβει περισσότερο για την Ρόμα, η οποία εκτός των άλλων, ενδέχεται να καταβάλει και άλλα 8 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Σικ σημείωσε 13 γκολ και 5 ασίστ σε 35 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με την Σαμπντόρια, ενώ είναι 5 φορές διεθνής με την Εθνική Τσεχίας, μετρώντας ένα γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.