Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Γιόβετιτς η Μονακό, παίρνει και Μπαλντέ

Ανακοίνωσε Γιόβετιτς η Μονακό, παίρνει και Μπαλντέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2017 16:40
Παίκτης της Μονακό είναι και επίσημα ο Στέβαν Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μονεγάσκους. Πλησιάζει και σε Κεϊτά Μπαλντέ.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Στέβαν Γιόβετιτς στην Μονακό. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Μονεγάσκους.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλη (24 συμμ./7 γκολ, 5 ασίστ) με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 13 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, το Sky Italia αποκαλύπτει ότι η Μονακό βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Κεϊτά Μπαλντέ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Γαλλίας τα βρήκαν με την Λάτσιο για την απόκτηση του Σενεγαλέζου άσου έναντι 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ, που πέρσι σημείωσε 16 γκολ και 6 ασίστ σε 34 παιχνίδια με τους «λατσιάλι», βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Φυσικά η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μπαλντέ βάζει φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του Λεμάρ για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.