Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2017 18:00
Στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (29/8) ο Ζοζέ Μαουρίτσιο. «Έίμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο παίκτης.

Στην τελική ευθεία μπήκε η μετακίνηση του Ζοζέ Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έφτασε το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1.5 εκατ. ευρώ.

O 28χρονος έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ και σύμφωνα με τις πληροφορίες στο συμβόλαιο του θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης που θα αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ) σ’ όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φλουμινένσε (69 συμ., 2 γκολ, 5 ασίστ) και Αχμάτ Γκρόζνι (172 συμμ., 28 γκολ, 16 ασίστ).

Στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο ο Μαουρίτσιο τόνισε: «Έίμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία και κόσμο. Είμαι εδώ για τα επόμενα 3 χρόνια και ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ δεν πρόκειται να με επηρεάσει καθόλου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω σε 10 ημέρες θα είμαι έτοιμος. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς και έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.