Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεν έφτανε ο Ασένσιο για την Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεν έφτανε ο Ασένσιο για την Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2017 01:12
Τα δύο γκολ του Ασένσιο δεν έφταναν στην Ρεάλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο φινάλε.

Η Ρεάλ των πολλών απουσιών δεν κατάφερε να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 2-2 με την Βαλένθια στο «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» προηγήθηκε από νωρίς με τον Ασένσιο (10’), οι «νυχτερίδες» έκαναν την ανατροπή με Σολέρ (18’) και Κοντογμπιά (77’) όμως το απευθείας φάουλ του Ασένσιο στο 83’ έφερε το σκορ στα ίσια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολόγιζε στους τιμωρημένους Ρονάλντο, Ράμος και στους τραυματίες Βαράν και Βαγιέχο, με αποτέλεσμα να βάλει τον Καζεμίρο στο κέντρο της άμυνας. Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10’ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό τελείωμα του Ασένσιο από το ύψος της περιοχής.

Η Βαλένθια όμως δεν πτοήθηκε και στο 18’ έφερε το σκορ στα ίσια με κοντινό πλασέ του Σολέρ, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων. Η συνέχεια του αγώνα άνηκε αποκλειστικά στην Ρεάλ, η οποία έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, όμως ο Μπενζεμά δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα.

Ο Γάλλος φορ αστόχησε στο 21’ από πλάγια θέση, ενώ στο 36’ δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Νέτο. Ένα λεπτό αργότερα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 43’ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από τα δύο μέτρα. Ένα λεπτό αργότερα αστόχησε και με κοντινή κεφαλιά, σπαταλώντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Η Ρεάλ είχε την υπεροχή και στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως αδυνατούσε να φτάσει σ’ ένα δεύτερο γκολ. Στο 56’ το βολέ του Μόντριτς μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο, όπως και η κεφαλιά του Μπέιλ δέκα λεπτά αργότερα, με τον Ουαλό να αποδοκιμάζεται.

Μετά το 70’ η Βαλένθια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να απειλεί την εστία του Νάβας. Στο 71’ ο Ζάζα αστόχησε με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 73’ ο πορτιέρο της Ρεάλ απέκρουσε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Παρέχο. Το 2-1 για τις «νυχτερίδες» ήρθε στο 77’ με κοντινό πλασέ του Κοντογκμπιά, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83’ με απευθείας φάουλ του Ασένσιο και μέχρι το φινάλε σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Στο 87’ ο Ασένσιο έδωσε μισό γκολ στον Μπενζεμά, ο οποίος αστόχησε από κοντά, ενώ στο 90+2’ η κεφαλιά του Γάλλου φορ σταμάτησε στο δοκάρι. Η Βαλένθια γλίτωσε το γκολ και στο 90+3’ «άγγιξε» αυτή το γκολ, αφού ο Ζάζα βρέθηκε απέναντι από τον Νάβας, όμως καθυστέρησε και έχασε τη μπάλα, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.