Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΠΑΣ και ΑΕΚ στα Γιάννενα

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά για ΠΑΣ και ΑΕΚ στα Γιάννενα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 23:31
ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στους Ζωσιμάδες, σκορ που αφήνει… γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες. Δύο δοκάρια είχε η «Ένωση», σημαντικές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Μπριζ, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Η «Ένωση» εμφανίστηκε κουρασμένη και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Ανέστη για να κρατήσει το μηδέν. Η ίδια βέβαια στάθηκε άτυχη, αφού είχε δύο δοκάρια με Λιβάγια και Τόσιτς για να πετύχει ένα γκολ.

Η πίεση ψηλά από τους Γιαννιώτες έβαλε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που αδυνατούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν φλύαρη υπεροχή αφού με εξαίρεση μια ακίνδυνη κεφαλιά του Λιβάγια (12’) και δύο μακρινά σουτ του Αϊντάρεβιτς (19’, 26’) δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν μετά από σέντρα του Λίλα στο 30’, ο Γιάκος έκανε την κοντινή προβολή αλλά ο Ανέστης κράτησε το μηδέν. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε και το σουτ του Λίλα στο 39’ και στο 44’ η «Ένωση» «άγγιξε» το γκολ κόντρα στη ροή, έχοντας δοκάρι με σουτ του Λιβάγια έξω από την περιοχή.

Με καλή στιγμή για τους Γιαννιώτες άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 50’ η κεφαλιά του Τζημόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, πέρασε άουτ. Η «Ένωση» πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 60’. Ο Λίλα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ανέστης έδιωξε, ακολούθησε δεύτερο σουτ του Γιάκου και η μπάλα σταμάτησε στον Ναδάλες πάνω στη γραμμή.

Στο 75' ο ΠΑΣ είχε νέα καλή στιγμή όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Μπουκουβάλας «έσπασε» στον Χαλκιαδάκη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πάνω από την εστία του Ανέστη. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία λεπτά και στο 84’ είχε νέο δοκάρι με σουτ του Τσόσιτς εκτός περιοχής. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Να σημειωθεί ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή και την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργείο στο χέρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Λόπες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18’ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (79’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (90+ Καρανίκας).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25’ Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82' Τρίστασον), Κλωναρίδης (63’

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.