Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σε έξι λεπτά ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Το «καθάρισε» σε έξι λεπτά ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2017 21:22
Λίγες μέρες μετά το στραπάτσο στην Σουηδία, ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο και επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας στην άδεια Τούμπα. Πρίγιοβιτς (41’), Πέλκας (53’), Μακ (59’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Νούνες (45+2’ πεν.).

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ. Με πρωταγωνιστή τον Πέλκα (γκολ και ασίστ), ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη μέσα σ’ ένα εξάλεπτο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λόγω και των αρκετών προβλημάτων (Βαρέλα, Λέοβατς, Ενρίκε, Κάνιας), προχώρησε σε ένα εκτεταμένο rotation, κάτι που όμως δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε από το ξεκίνημα την υπεροχή του παιχνιδιού, απειλώντας για πρώτη φορά στο 9’ με σουτ του Λημνιού, το οποίο έδιωξε ο Γιαννακόπουλος.

Ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε και το μακρινό σουτ του Κατσέ στο 15’, ενώ στο 22’ το διαγώνιο σουτ του Λεβέκ σταμάτησε στο δοκάρι. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 41’ σπατάλησε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σάχοφ, που δεν μπόρεσε εξ' επαφής να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Κέρδος ένα κόρνερ, από το οποίο ο «Δικέφαλος» κατάφερε να προηγηθεί. Ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση και ο Πρίγιοβιτς με ωραίο κεφαλιά, έλυσε το γόρδιο δεσμό, δίνοντας το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς. Παρόλα αυτά το 1-0 δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Νούνες ανατράπηκε από τον Σάχοφ στην περιοχή και ο Πορτογάλος ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα.

Το γκολ της ισοφάρισης δεν επηρέασε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην επανάληψη «καθάρισε» το ματς σ’ ένα εξάλεπτο. Στο 53’ ο Μάτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πέλκας από κοντά «έγραψε» το 2-1, ενώ στο 59’ ο Μακ σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ύστερα από όμορφη ασίστ του Κάμπος. Κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε» και το 3-1 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.