Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 90+7’ για Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 90+7’ για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2017 16:34
Με γκολ του Στέρλινγκ στο 90+7’, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπόρνμουθ στο «Βιτάλιτι» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν με γκολάρα του Ντάνιελς (13’) οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε ο Ζεσούς (21’).

Η Μάντσεστερ Σίτι «φλέρταρε» με δεύτερη σερί απώλεια στο πρωτάθλημα, μετά από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Έβερτον (1-1), ωστόσο με γκολ του Στέρλινγκ στο 90+7’ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπόρνουθ και έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρία ματς. Δικαιολογημένες οι φωνές των γηπεδούχων για τα δύο λεπτά έξτρα χρόνου που κράτησε ο Μάικ Ντιν, αφού είχε δώσει πέντε λεπτά καθυστερήσεις.

Η Μπόρνμουθ πήρε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με φανταστικό διαγώνιο σουτ του Ντάνιελ, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Έντερσον. Το γκολ επηρέασε την Σίτι και στο 19’ χρειάστηκε την επέμβαση του Βραζιλιάνου πορτιέρο σε προβολή του Ντεφό για να κρατήσει το 1-0.

Οι «πολίτες» γλίτωσαν το δεύτερο γκολ και στο 21’ έφεραν το σκορ στα ίσια με ωραίο τελείωμα του Ζεσούς ύστερα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Νταβίντ Σίλβα.

Μετά το 1-1, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβασε σημαντικά την απόδοση της και είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 24’ ο Ζεσούς αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 28’ ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ντανίλο. Τέσσερα λεπτά μετά (32’) ο Βόσνιος μπλόκαρε το πλασέ του Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ στο 44’ είπε «όχι» και σε σουτ του Φερναντίνιο, κρατώντας το 1-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν το ίδιο επιθετική στην επανάληψη και στο 61’ γλίτωσε το 2-1, με τον Κίνγκ να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ εντός περιοχής. Οι «πολίτες» απάντησαν στα… δοκάρια στο 74’ με κοντινή κεφαλιά του Οταμέντι, ωστόσο αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία τους στο δεύτερο μέρος.

Ο Μάικ Ντιν έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων, ωστόσο αποφάσισε να αφήσει το παιχνίδι για ακόμα περισσότερο και η Σίτι πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90+7’. Μετά από αρκετές κόντρες στην περιοχή, ο Στέρλινγκ επιχείρησε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας την Σίτι.

Οι γηπεδούχοι, εκτός από τον έξτρα χρόνο που δόθηκε, δικαιούνται να φωνάζουν και για το φάουλ που καταλογίστηκε υπέρ του Οταμέντι δευτερόλεπτα πριν το γκολ. Διαμαρτυρίες και από την πλευρά των φιλοξενούμενων για την αποβολή του σκόρερ Στέρλινγκ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη γιατί πανηγύρισε με τον κόσμο της Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.